×
KERESÉS

Rólunk

Az elsolepesek.hu segíteni szeretne neked abban, hogy jobban megismed Istent. Nincs felemelőbb dolog, mint Jézus Krisztust személyesen ismerni.

A weboldallal kapcsolatban szeretnénk, ha tudnád…

  • Tiszteletben tartjuk a személyes szférádat. Használunk ún. sütiket (“cookie”), de a legtöbb weboldallal ellentétben nem fogunk az interneten keresztül kasul üldözni, ha valaha meglátogattad az oldalunkat. Szóval, örömmel látunk az EveryStudent.hu oldalon - akár egyetlen alkalommal - és ha nem szeretnéd, sosem fogsz többet hallani felőlünk.

  • Nem mutatunk más oldalakról szóló reklámokat az oldalon.

  • Nyugodtan feliratkozhatsz bármelyik ingyenes email sorozatunkra. Nem adjuk át (és főleg nem adjuk el) az email címedet másoknak.

A lényeg: szeretnénk, ha az élet nagy kérdéseit és az Istennel kapcsolatos témákat úgy tudnád felfedezni magadnak, hogy az irányítás a te kezedben maradjon, nem a miénkben. Minden cikk és video ebben a szemléletben van megfogalmazva, hogy azzal tölthesd az idődet, ami téged érdekel.

Az elsolepesek.hu oldal átgondolt válaszokat ad azokra a kérdésekre, amelyek sok ember fejében megfordulnak Istenről és a vele való kapcsolatról. Az oldalon sok szerző cikkét olvashatod, közülük sokan doktori címmel rendelkeznek a saját kutatási területükön.

Hiszünk abban, hogy az embereknek fontos és legitim kérdésik vannak – megérdemlik tehát, hogy őszinte és tényszerű válaszokat kapjanak, manipuláció vagy erőszakoskodás nélkül. Túl sokaknak vannak rossz tapasztalataik vallási kérdésekben különböző sarlatánokkal vagy olyan emberekkel/szervezetekkel, akiknek a célja az anyagi hasznszerzés. (Ez az egyik oka annak, hogy az ElsoLepesek.hu oldalon nem árulunk semmit, és nem helyezünk el reklámokat.)

Az ElsoLepesek.hu oldalon lehetőség van kérdések feltevésére. (Technikailag a testvéroldalunkra, az everystudent.hu oldalra irányítunk át – a két oldalt ugyanzok üzemeltetik, és ott tudod elküldeni a kérdésedet.) Nem egyfajta tucatválaszt, hanem átgondolt, személyes reakciót kaphatsz egy másik embertől, ha kérdezel az oldalon.

Az elsolepesek.hu oldal húsznál több nyelven érhető el. Világszerte több százezer embernek segített növekedni az Istennel való kapcsolatában.

A nemzetközi elsolepesek.hu oldal alapítója és jelenlegi vezetője korábban ateista volt, most egy non-profit keresztény szervezet, a Cru (Magyarországon: FÉK/Timóteus Társaság) munkatársa. A Cru egy nemzetközi felekezetközi keresztény szervezet, amely nem egyház, viszont nagyon sok egyházzal van partneri kapcsolata. A célja, hogy segítsen az embereknek személyes kapcsolatba kerülni Istennel. Ha szeretnéd megismerni a tételes, hivatalos “hitvallásunkat”, szívesen elküldjük neked emailben.

Ha szeretnéd elolvasni a szervezetünk hivatalos Adatvédelmi szabályzatát, ide kattintva meg tudod tenni. (Megjegyzés: jó, ha tudod, hogy mivel ez egy jóval komplexebb szervezetre vonatkozik, ezért maga a szabályzat is jóval összetettebb, mint amire az elsolepesek.hu oldalnak önmagában szüksége lenne.)

Reméljük, hogy továbbra is növekedni fogsz az Istennel való szeretet-kapcsolatodban. Nincs semi, ami annyira be tudná tölteni az emberi szív és lélek sóvárgását, mint az Istennel való személyes kapcsolat.